Ce date colectăm

În funcție de natura interacțiunii cu website-ul nostru, emmaconcept.ro, (creare unui cont pentru finalizarea comenzii, abonarea la newsletter sau completarea unor formulare) noi colectăm următoarele date:
– Emailul Dvs., pentru a crea un cont și pentru a putea comunica în legatură cu comanda plasată precum și pentru informări despre produse, servicii și promoții
– Datele Dvs. de identitate precum numele, prenumele și emailul necesare în anumite formulare din magazinul online emmaconcept.ro
– Istoricul de navigare, cum ați interacționat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosiți, cât a durat vizita, istoricul de căutare, numărul de pagini vizitate, date legate de trafic.
– Date legate de comandă și facturare cum ar fi adresa fizică.
Cum sunt colectate datele
Datele Dvs. sunt colectate în funcție de natura interacțiunii cu magazinul online emmaconcept.ro
Noi colectam date în mod direct prin formularul de creare a unui cont nou, prin intermediul altor formulare prezente în website, prin modalitatea de înscriere la newsletter sau la telefon în cazul comenzilor telefonice.
În același timp colectăm în mod indirect date prin intermediul cookie și scripturi de monitorizare.
De ce colectăm datele
– Pentru a vă trimite informări despre produsele, serviciile și promoțiile noastre, asta evident în cazul în care v-ați abonat la newsletter.
– Pentru a vă putea activa anumite facilități interactive ale magazinului nostru online și a vă face experiența mai placută în timpul interacțiunii cu website-ul nostru
– Pentru a vă ajuta să vă administrați mai ușor contul și comenzile plasate pe site
– Din motive de securitate pe website și trasabilitate
– Pentru suport/garanții/retururi clienți
– Pentru analiza traficul din magazinul online emmaconcept.ro și de a îmbunătăți interacțiunea utilizatorilor cu el.
Refuzul de a ne comunica anumite date sau de a refuza cookie pot duce la dezactivarea anumitor servicii.

Cine proceseaza datele

– Datele Dvs. sunt procesate de angajații magazinului nostru online care: întrețin magazinul online din punct de vedere al informațiilor afișate, se ocupa cu suport/garanții/retururi clienți, procesează comenzile și plățile.
– O parte din datele colectate pot fi trimise către terți cum ar fi prestatori de servicii de marketing sau de analiză a traficului.

Google Analytics si Google Search Console – pentru servicii de analiza a traficului
Google Adwords si Facebook Ads – pentru servicii de remarketing
Procesatorii de plati online (netopia.ro). Mentiune: magazinul nostru online emmaconcept.ro NU stochează datele cărților de debit/credit! Transferul datelor se face securizat prin criptare SSL. Firmelor de curierat rapid.
Datele Dvs personale pot fi trimise către forurile guvernamentale sau instanțele judecătorești în cazul în care există un temei legal pentru aceasta.
Este posibil ca în paginile magazinului nostru online să existe link-uri către diferite alte site-uri sau rețele sociale asupra cărora compania nostră, EMA CONCEPT CONFEX SRL, nu are niciun control sau influență.
Drept urmare noi, Ema Concept Confex Srl, nu putem fi trași la răspundere în nicio circumstanță privind felul în care datele sunt stocate sau protejate de alți terți.
Iți recomandăm să citești politica de confidențialitate a fiecărui site pe care-l vizitezi sau rețea socială unde ai un cont creat.
Cât timp sunt stocate datele mele personale
În funcție de reglementările legale timpul de stocare variază în funcție de tipul de date.
Registrele de contabilitate și documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva entităților timp de zece ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.
Notele, bonurile, dispozițiile, chitanțele, deconturile au o perioadă de păstrare de cinci ani iar statele de salarii au un termen de păstrare de 50 de ani.
În cazul în care doriți “să fiți uitat”, să vă ștergeți contul, legal datele fiscale nu pot fi șterse mai devreme decât reglementările în vigoare.
Datele colectate în scop de măsurare a audienței și care în principiu sunt cele de istoric de navigare sunt păstrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate și folosite în scopuri statistice fără a se putea identifica persoana reală.

Abonarea la newsletter și promoții este păstrată până în momentul dezabonării sau până când adresa furnizată de email devine indisponibilă.
Datele din contul Dvs. sunt păstrate timp de cinci ani din momentul plasării ultimei comenzi și nu a mai existat nici o interacțiune cu magazinul online emmaconcept.ro

Cum sunt protejate datele mele personale

Datele Dvs. sunt ținute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus și firewall. Am implementat atât din puct de vedere tehnic cât și la nivel organizațional soluții și proceduri pentru ca datele Dvs. să fie păstrate în siguranță și să rămână confidențiale.
Datorită structurii internetului și anume datorită faptului că informația pornind din serverele noastre ajunge în calculatorul Dvs. prin mai multe puncte intermediare (echipamente de rețea) noi nu putem garanta securitatea întregului lanț, drept urmare prin comunicarea datelor Dvs. personale vă asumați întreg riscul care poate interveni. Nu putem fi trași la răspundere pentru orice nereușită în a respecta setările de confidențialitate și securitatea măsurilor implementate pe site-ul nostru.
Trebuie să fiți de acord că informațiile personale sunt în aceeași măsură și responsabilitatea Dvs, de exemplu sunteți obligat să aveți o parolă puternică și să o păstrați secretă.
Care sunt drepturile Dvs:
Puteți alege cum să fie folosite datele Dvs.
– Puteti vizita magazinul nostru virtual emmaconcept.ro fără a lăsa nici o dată personală.
Asta înseamnă că nu veți putea folosi anumite funcționalități ale site-ului și cu siguranță nu veți putea plasa nici o comandă.
– Puteți decide să vă dezabonați de la newsletter. Acest lucru poate fi făcut urmând link-ul din mailul primit sau dezactivând această opțiune din contul Dvs.
– Aveți dreptul să vă accesați și să vă corectați datele personale
– De asemenea, aveți și dreptul de a prevede instrucțiuni referitoare la soarta datelor Dvs în cazul în care intervine moartea.
În limitele legale, excepție făcând durata de stocare obligatorie a diverselor documente aveți dreptul și la:
– Dreptul de a vi se șterge datele
– Dreptul de a limita procesarea anumitor date personale
– Dreptul de a obiecta în privința procesării anumitor date în cazul în care obiecțiunea este legitimă

– Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea anumitor date pentru care inițial v-ați dat acordul.
Chiar daca inițial v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor personale, acest acord poate fi retras în orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii și a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu există obiecțiuni în a fi procesate ele se consideră de drept procesabile. În cazul în care doriți să vă folosiți de dreptul de a solicita aceste lucruri, noi, compania Ema Concept Confex srl, care opereaza magazinul online emmaconcept.ro în calitate de operator de date personale, îți vom cere să te legitimezi. În cazul în care veți dori ca datele Dvs să fie șterse ele NU vor mai putea fi recuperate. Aceste solicitări pot fi trimise pe email la contact@emmaconcept.ro emma.conceptwear@gmail.com sau la adresa punctului nostru de lucru din București, Sector 4, Drumul Jilavei, nr.72, Bl.1, Sc. A, ap.04, parter.

Este posibil ca cererea să fie procesată într-o lună (accidental două luni) pentru că acest proces este unul complex.
Transferul datelor în afara UE
Datele colectate de magazinul online emmaconcept.ro sunt gazduile pe servere aflate in București, Romania.

Terții (Google, Facebook și alții care operează în UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor Dvs și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.